• Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice
  • 051 612 666
  • tomaz@gradbena-trgovina.si

Pogoji uporabe spletne aplikacije InfoTočka -


Vsebina spletnega mesta

Gradbena trgovina, d.o.o., Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice (v nadaljevanju ), si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine spletnega mesta https://gradbena-trgovina.si/ ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na drugih spletnih straneh. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne ali komercialne namene. Prav tako si pridržuje pravico do sprememb vsebin, vključno s tem dokumentom.

bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. ne prevzema tudi nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani, niti za morebitno zlonamerno kodo, ki bi se k uporabnikom prenesla s tega spletnega mesta. Vsi obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Piškotki

na spletnem naslovu https://gradbena-trgovina.si/ uporablja piškote. Piškotki so informacije, ki se hranijo v spletnem brskalniku obiskovalca za vodenje seje, anonimno vodenje obiska spletne strani in normalno delovanje funkcionalnosti spletnega mesta https://gradbena-trgovina.si/. Piškote delimo na dve vrsti.

Lastni piškotki (1st party cookies) izvirajo s spletnega mesta https://gradbena-trgovina.si/, ki ga obišče obiskovalec, lahko so trajni ali začasni. te piškotke uporablja za shranjevanje informacij ob ponovnem obisku spletnega mesta.

Drugi piškotki (3rd party cookies) izvirajo z drugih spletnih mest, pod drugo domeno (na izvirni spletni strani merijo promet ali kakšno drugo funkcionalnost, ki jo ponuja tretje spletno mesto). Tretje strani z njimi lahko zbirajo podatke o uporabnikih z različnih spletnih mest in jih uporabljajo za različne namene, kot so oglaševanje, analize, izboljševanje produktov.

Katere piškotke uporablja spletno mesto https://gradbena-trgovina.si/?

Spletno mesto uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka
Trajanje piškotka
Opis piškotka
PHPSESSID
Odvisno od brskalnika
PHPSESSID je lastni piškotek, namenjen za vodenje seje ki se izbriše kadar lokalni brskalnik zapre sejo.

Varnost osebnih podatkov

Spletno mesto https://gradbena-trgovina.si/ uporablja varno HTTPS povezavo, ki omogoča kodiran pretok informacij med vami in spletnim strežnikom. To precej oteži prestrezanje informacij morebitnemu napadalcu na povezavi med vami in spletnem strežniku. To je še toliko bolj pomembno, ker v spletnih obrazcih zbira nekatere osebne podatke, kot so ime, priimek, spol, datum rojstva, elektronski naslov ali področje, ki vas zanima. S posredovanjem teh informacij se obiskovalec spletnega mesta strinja, da jih lahko uporabi za namene obveščanja, in dovoljuje, da se ta obvestila pošiljajo na vpisan elektronski naslov. Od teh obvestil pa se lahko kadarkoli odjavi. Prav tako se zavezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljala v skladu z zakonom o varnosti osebnih podatkov, prav tako teh podatkov ne bo posredovala tretji osebi.