• Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice
  • 051 612 666
  • tomaz@gradbena-trgovina.si

Kopalniška oprema

Ključnega pomena v vaši kopalnici je seveda kopalniška oprema; ker vam želimo ponuditi celoten asortiman, si torej lahko pri nas izberete tudi to. Izbirate lahko med armaturami, sanitarno keramiko, tuš kabinami in kadmi in kopalniškim pohištvom različnih domačih in tujih proizvajalcev. Ravno tako nismo pozabili na ponudbo kanalet, kopalniških rešitev za ogrevanje in kopalniških dodatkov.

Če ste v kakršnikoli dilemi kaj in kako izbrati, da bo kopalnica resnično estetsko in funkcionalno zadovoljila vas in ostale uporabnike tega prostora, vam bomo z veseljem svetovali.

Kopalniška oprema naredi piko na i vaši kopalnici. V našem salonu kopalniške opreme vam prijazno svetujemo pri nakupu in prenovi vaše kopalnice. Lahko se pohvalimo z dolgoletnim pridobivanjem znanja in bogatih izkušenj pri prodaji kopalniške opreme in celovite prenove kopalnic.

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate najbolje prodajano kopalniško opremo v našem salonu keramike. Seveda pa je mogoče pri nas nabaviti tudi opremo še drugih blagovnih znamk. Tudi na tem področju želimo ostati fleksibilni in strankam ponuditi kar se da največ; za različne okuse in za vsak žep.

 

 

KOLPASAN:

https://www.kolpasan.si/sl/katalog
 
 
CATALANO:

https://www.catalano.it/en/products/
 
 
HIDRA:
 
http://www.hidra.it/it/collezioni/
 
 
VILLEROY&BOCH:
 
https://www.villeroy-boch.co.uk/bathroom-and-wellness.html
 
 
HANSGROHE:
 
http://www.hansgrohe-int.com/
 
 
 

 

Ponujamo tudi izris in izdelavo kopalniškega pohištva po meri. V ta namen sodelujemo z zanesljivim mizarjem, ki vam izdela kvalitetno pohištvo.
Nekaj njegovih izdelkov si lahko ogledate tudi na spodnji povezavi.
 
 
 
 

https://www.facebook.com/Mizarstvo-Vetrih-121438381350287/ 


Armature

 

Velika in ugodna izbira armatur za vaš dom. Armature vam spremenijo kopalnico. Armatura mora delovati zanesljivo in brez-hibno. Izbira armature naj ustvari dobro počutje, estetiko in funkcionalnost. V prodajnem programu nudimo: 

  • Avtomatske splakovalnike
  • Dvoročne armature
  • Enoročne armature - Alba
  • Enoročne armature - Polimix
  • ...

 

 

 

Tuš kabine

 

Pri izbiri tuš kabine vam pomagamo z nasveti glede na vaše želje in možnost postavitve v vaši kopalnici. Po želji pridemo na dom, kjer opravimo ogled oziroma izmere predvsem pri tuš kabinah nestandardih dimenzij in posebne oblike npr. v mansardi.

Poleg tuš kabin vam nudimo tudi tuš kadi oz. kopalne kadi. Vabljeni v naš razstavni prostor, kjer si lahko ogledate razstavljene tuš kabine in tuš kadi.