• Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice
  • 051 612 666
  • tomaz@gradbena-trgovina.si

 

Radiatorji

 

 

Radiatorska ogrevanja so še vedno precej razširjena. Zaradi sodobne oblike in širokega barvnega spektra radiator ni zgolj ogrevalo, temveč tudi del pohištvene opreme.

Radiator je grelno telo, ki oddaja toploto s konvekcijo in sevanjem. Radiatorji so lahko na vodo ali na elektriko.

Radiatorji običajno delujejo na razvod ogrevalne vode in so povezani v centralni ogrevalni sistem, lahko pa so tudi električni, primerni za energetsko zelo dobro izolirane hiše, kjer je potreba po dodatnem ogrevanju le občasna ali pa kot dodatni radiator v starejših zgradbah.

Radiatorji so zelo razširjena klasična oblika ogrevanja. Njihova ponudba na trgu se je močno razširila ter nam prinesla mnogo večjo izbiro. Pred nakupom pa je dobro premislitii vse možnosti o nakupu radiatorjev za vaš dom, da bo vaše ogrevanje kar se da optimalno.

Predstavljamo vam nekaj naših dobaviteljev.

Skupina IMAS

Skupina IMAS je ena zadnjih proizvajalcev "Made in Italy" na področju panelnih radiatorjev in termohidravličnih rešitev za ogrevalne trge.

Trenutno IMAS dobavlja svojo široko paleto izdelkov partnerjem in distributerjem v več kot 50 državah po vsem svetu, pri čemer se močno zaveda svoje visoke kakovosti in sposobnosti slediti povpraševanju na različnih trgih ob upoštevanju ustreznih mednarodnih standardov kakovosti in certifikatov. Pozornost podjetja je usmerjena v učinkovitost proizvodnje in inovativno oblikovanje izdelkov, z uporabo najnaprednejših računalniških tehnologij in strojnih sistemov, od začetnih faz razvoja, z uporabo laboratorijske opreme za hidravlično, mehansko, barvanje, termično in kemično preskušanje do končne embalaže za dostavo stranki.

BIAL

So družinsko podjetje s tradicijo, ustanovljeno leta 1995. Odlikuje jih ravnotežje, stabilnost, kontinuiteta poslovne usmerjenosti in trajnostni razvoj.

Ves čas razvijajo nove izdelke in tehnološke rešitve. Trudijo se, da bi v enem izdelku združili dizajn in funkcionalnost.

S svojimi izdelki in tehnološkimi rešitvami želijo prispevati k prijetnemu in zdravemu življenjskemu okolju.

KORADO

So dinamično češko delniško podjetje, ki spada med vodilne svetovne proizvajalce jeklenih radiatorjev. Kakovost njihovih radiatorjev je v 50 - letni zgodovini preverilo več kot 30 milijonov strank po vsem svetu. Njihova filozofija je ponuditi celovito rešitev ogrevanja in zadovoljiti zahteve tudi najzahtevnejših odjemalcev.

RADIK CLEAN VK

 Gradbena trgovina - radiatorji
 Gradbena trgovina - radiatorji

RADIK VKL

 Gradbena trgovina - radiatorji
 Gradbena trgovina - radiatorji

RADIK VKU

 Gradbena trgovina - radiatorji
 Gradbena trgovina - radiatorji

KORALUX RONDO MAX

 Gradbena trgovina - radiatorji
 Gradbena trgovina - radiatorji

KORALUX LINEAR

 Gradbena trgovina - radiatorji
 Gradbena trgovina - radiatorji

KORATHERM HORIZONTAL

 Gradbena trgovina - radiatorji
 Gradbena trgovina - radiatorji

 

VOGEL & NOTT

VOGEL & NOOT je vodilni dobavitelj trajnostnih rešitev za udobje v zaprtih prostorih. Njihovi ogrevalni sistemi so zasnovani tako, da ponujajo najvišjo raven udobja in učinkovitosti.

Štirje ključni cilji so osnova za vse, kar počnejo. Inovacije in razvoj v podjetju VOGEL & NOOT se vedno začnejo z naslednjimi vprašanji. Kako lahko izboljšajo njegovo učinkovitost? Kako lahko zagotovijo enostavno integracijo? Kako lahko pomagajo svojim strankam pri pametnejšem delu? Kako lahko zagotovijo, da zmanjšajo ogljični odtis?

Tako oživijo podnebne rešitve v zaprtih prostorih v korist svojih strank, končnih uporabnikov in našega planeta.