• Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice
  • 051 612 666
  • tomaz@gradbena-trgovina.si

Strešna kritina Gerard

 

Strešna kritina GERARD je oblikovana v skladu s tradicijo in polepša arhitekturni slog vsake hiše ali druge zgradbe. Strešna kritina Gerard je izdelana iz visokokakovostnega jekla, prevlečena s cinkoaluminijem, ki ji daje trdnost, tradicionalni videz pa še polepša videz sloj kamnitih drobcev.

Široka barvna paleta omogoča ustvarjalnost pri izbiri barvnih kombinacij. Prednost strešne kritine Gerard je posip iz naravnega kamenja, ki ni umetno obarvano in se z leti ne razbarva.

Strešna kritina Gerard - KLASIK

Strešne ploščice Gerard so stisnjene v tradicionalni obliki strešnika in so projektirane tako, da Polepšajo izgled vsake zgradbe. Velika izbira barv odpira kreativne možnosti pri projektiranju.

Strešna kritina Gerard CORONA

Oblika tradicionalnih lesenih skodel brez naravnih pomanjkljivosti. Kovinski strešnik v obliki lesenih skodel CORONA predstavljajo popolnima nov stil prekrivanja. Oblikovani so bili z namenom, da se ponovno ustvarijo naravne skodele iz cedrinega lesa, ki so pogosto uporabljene na strehah severne Amerike. V Sloveniji so se lesene skodele uporabljale predvsem v strehah v alpskem svetu, vendar se je njihova uporaba zaradi neekonomičnosti in težke izvedbe skoraj popolnoma opustila. Strešma kritina Gerard CORONA se izogne naravnim pomanjkljivostim lesa, kot so zvijanje in pokanje. Istočasno lahko lesena streha v suhih vremenskih pogojih predstavlja požarno nevarnost.

Strešna kritina Gerard MEDITERAN

Strešna kritina Gerard MEDITERAN je rezultat 30 letnih raziskav tovarne Ahi Roofing kao videz primorskega opečnega strešnika izdelati iz visoko kakovostnega jekla. Jeklo debeline 0,48 mm je oblikovano v petvalni strešnik. Teža samo 7,7 kg/m2 pomeni manjši pritisk na konstrukcijo kar omogoča prihranek pri izdelavi strešne konstrukcije in večjo varnost pri potresih. Zaradi Gerardovega zarezanega profila in edinstvenega sistema vodoravnega pritrjevanja je primerna za območja z veliko snega, dežja in močnega vetra. Na streho, z naklonom do 40, pokrito s kritino Gerard ni potrebno montirati snegolov.

Strešna kritina Gerard TRADICIONAL

Strešne plošče Gerard so stisnjene v tradicionalni obliki strešnika in so projektirane tako, da polepšajo izgled vsake zgradbe. Velika izbira barv odpira kreativne možnosti pri projektiranju. Zaradi edinstvenega vodoravnega načina pritrjevanja je kritina Gerard še posebej primerna za področja, ki so izpostavljena močnim snežnim padavinam, velikim količinam dežja in močni vetrom, celo orkanskim, ki pihajo s hitrostjo več kot 200 km/h.

Strešna kritina Gerard AMBASADOR

Oblika dvobranih skodel.

Strešna kritina Gerard MILANO

AHI Roofing je še dodatno razširil svojo ponudbo strešnikov izdelanih z uporabo vrhunskih tehnologij. Strešniki Gerard MILANO imajo brezčasen izgled tradicionalnih Mediteranskih streh. Arhitekti in strokovnjaki odo še posebej navdušeni nad mehkimi krivuljami, mnogostranskostjo in trpežnostjo tega strešnika.

Več o ponudniku najdete ➡️ TUKAJ.

 
 Strešna kritina Gerard
 Strešna kritina Gerard
 Strešna kritina Gerard
 Strešna kritina Gerard