• Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice
  • 051 612 666
  • tomaz@gradbena-trgovina.si

Trgovina

 

Polno ime podjetja je Gradbena Trgovina, trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o. s sedežem Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice. Direktor podjetja je Tomaž Goršek, ki je tudi lastnik podjetja. V podjetju je trenutno zaposlenih 7 delavcev, ki so strokovno usposobljeni za ves material v trgovini, tako da vam lahko pomagajo z raznimi nasveti.

Gradbena Trgovina d.o.o. je bila ustanovljena 09. 03. 2005 s sedežem v Zrečah. Začetki so bili težki in naporni, vendar s trdim in kvalitetnim delom so prišli tudi dobri rezultati. Posledica dobrih rezultatov je, da smo lahko leta 2008 začeli z izgradnjo novega sedeža trgovine in sicer v Spodnjih Stranicah. Izgradnja je bila končana v začetku leta 2009 in tako smo se lahko iz starega sedeža podjetja preselili v nove prostore, kjer lahko kupcem nudimo veliko več, kot v prejšnjih prostorih. V novih prostorih imamo 450m2 notranjih razstavnih prostorov in 1200 m2 zunanjih razstavnih prostorov skupaj s skladiščem.

 Gradbena trgovina - trgovina

Tisti, ki nas že poznate, in ste že kupovali pri nas, boste videli, da smo nekatere izdelke dodali, ohranili pa kar nekaj tistega, kar smo prodajali v preteklosti. Prepričani smo, da boste našli kar nekaj zase v naši trgovini, tako tisti, ki nas že poznate, pa tudi novi obiskovalci.

Na sedežu Gradbene Trgovine dobite vse za gradnjo od temeljev do strehe. V pritličju in dvorišču so razstavljene barve, lepila, delovna zaščita, razna orodja, vijaki, zidaki, tlakovci, strešne kritine, strešna okna, vse za ogrevanje,...
Prav tako si lahko kupec v naši trgovini ogleda in kupi vse za kopalnico od kopalniške opreme do ploščic.

V Gradbeni Trgovini smo si zadali cilj, da prodajamo izdelke najvišje kakovosti in cenovno ugodne, zato imamo čez celo leto razporejene razne akcijske ponudbe. Nudimo tudi prevoz materiala na dom ali gradbišče.

Naša največja nagrada je vaše zadovoljstvo, saj se zavedamo gesla, da je kupec kralj.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona in elektronske pošte ali na sedežu podjetja – glej meni Kontakt in lokacija

 Gradbena trgovina - trgovina

Članek o začetkih podjetja Gradbene Trgovine, ki je bil objavljen v Novicah in v Novem tedniku